Google+ Ajánlatok & Akciók | Visit us in Ivo!

Lovastúrák a Vadasparkban

Fedezze fel a természet szépségeit lóháton. Barangolja be a vadasparkot izlandi lovaink hátán. TUDJ MEG TÖBBET!

Falunapok Ivóban – május31

A tavalyi nagy sikernek köszönhetően idén is megszervezzük az Ivói Izlandi Lovak Lovardával és az Ivói Vadasparkkal, a Zetelaki polgármesteri hivatallal és Gyopár panzióval közösen május 31.-én az ivói nyílt napot. Ismerkedjen meg az izlandi lovakkal, csodálja meg a gímszarvasok, dámszarvasok, muflonok világát. A rendezvényen megkóstolhatja a világon együl álló ízvilágú vadhúsból készülő Honor miccset […]

Séta az ivói vadasparkban vadhús kóstolással egybekötve

Vegyen részt egy kellemes sétán az ivói Vadasparkban és ismerje meg testközelből a vadon mindennapjait. A csomag tartalma A két órás vadlessel egybe kötött séta után szeretettel várjuk vendégeinket a Honor Villában, ahol vadhúsból készült miccs különlegességet kóstolhatnak a látogatók. A csomag fejenként egy alkoholos italt tartalmaz (egy pohár bor a villyányi Polgár pincészet borából […]

OUR PARTNERS

<a href=Értékeljen minket a Tripadvisor oldalán" width="130" height="110" />

Értékelje látogatását ayz Ivói Vadasparkba a Tripadvisor oldalán.ÉRTÉKELJEN MINKET MOST!

<a href=Honor Villa" width="130" height="110" />

Kapcsolódjon ki egy igazi vadászházban. Válogasson kedvére programajánlatunkból. Majd egy a szabadban eltöltött izgalmas nap után pihenjen a kandalló mellett és kóstolja meg vadhús ételkülönlegességeinket OLVASS TOVÁBB!

<a href=Izlandi Lovak Lovarda" width="130" height="110" />

Járja be lóháton a Madarasi Hargita környékét. Az izlandi ló remek társ hosszú tereplovaglásra és kiegyensulyozott természetének köszönhetően ideális akár kezdő lovasok számára is. OLVASS TOVÁBB!

<a href=Honor vadhús termékek" width="130" height="110" />

Hagyományos recept alapján készült kiemelkedő minőségű vadhús és mangalica termékek gyártója és forgalmazója. OLVASS TOVÁBB!